P. Teréz

Magnapress M 2 hónapos kezelésével barátnőm 4 éve fennálló inkontinenciáját szüntette meg. Gyermekeim rendszeresen használják, mikor megjelenik a herpeszük, visszafejleszti azt, nem keletkeznek hólyagok, aminek nagyon örülnek.

Korábban csípőizületem nagyon fájt, de mióta az Mx készüléket használom, nem kell fájdalomcsillapítót, kenőcsöket használnom.

Csodálatos!

D.Ibolya:

1) Elvágtam az ujjam krumplipucolás közben, azonnal fölétettem az M-es készüléket, elállt a vérzés, a szemem láttára húzódott össze a seb.
2) Megégettem az ujjam, miközben vettem ki a sütőből a tepsit, az M-es készüléket azonnal ráhelyeztem, sem hólyag, sem pirosság nem volt utána.
3) Melinda lányomnak nagyon görcsölt a hasa, az M-est használtuk, pár perc múlva elmúlt.

 

O. Józsefné:

72 kg voltam szeptemberben, az első hónapban 4 kg-ot fogytam, decemberre 64 kg lettem (már 30 éve nem voltam 70 kg alatt). Étvágyam kisebb lett, bár karácsonykor 2 kgot visszahíztam.

Már nem fáj a lábam, nem dagad, nyugodtan tudok sétálni, mozogni, dolgozni.

 A Magnapress akkor is segített mikor eltörtem a lábujjamat, nyugodtan tudtam költözködni.

 

A. Györgyné
1. Édesapám 79 éves, négy éve ágyban fekvő, erősen mozgáskorlátozott. Napi fél órás kezeléssel, beosztva két részre a 3. nap után javult a mozgása, már a lábait jobban tudja mozgatni, sőt emelni is. A kezeit is jobban tudja azóta koordinálni és a koncentráltsága is javult.

2. Édesanyám megfázása két kezeléssel megszűnt. A derék fájdalma a harmadik nap után enyhült, és jobb lett a teherbírása is.

3. Krónikus székrekedésben szenvedő 39 éves hölgy reggel-este kezelte magát, már a második nap után volt széklete. Azt követően napi egyszeri használattal 2 hét alatt rendeződött. Azóta heti egy alkalommal kezeli magát sikerrel.

 

E.Sz. Árpádné, Éva.
2002-ben a férjem gerincműtét előtt, lebénult. A járóideget elnyomta a gerincsérv. Sok mindennel próbálkoztunk, többek között akupunktúrával is, ami nem volt olcsó.
De semmi nem ért annyit, mint a Magnapress M. A letapadt izomzatot szépen oldja és jobb a járása.

A kis unokánk orrvérzését is pillanatok alatt elállította.

Nagyon jó a mágneses hatás a többször előjövő arcüreggyulladásomra is. Pár nap kezelés után elmúlik a gyulladás.

Az energiám is sokkal jobb, szigorúan használom minden esetben.

 

D. Józsefné
15 éves Levente fiam arca és háta pattanásos volt. A hátán a pattanások gennyesek voltak, és 50 Ft-os nagyságú udvar vette körül. Alkoholoztuk, 10 napos barnarizs kúrát tartottunk és Magnapress M-mel kezeltük. A homloka letisztult, az arcán elvétve akad néhány apró pattanás. A hátán már csak néha jelenik meg új, a régiek is szépen összehúzódtak, elmúltak. Folyamatos és látványos a gyógyulás.

 

T. Marianna
1) Rendbe hozta az emésztési problémáim.

2) 23 éves fiam egyik fülére kevésbé hallott (10 éves korában a mumpsz miatt) többszöri használatra észrevette, hogy javult a hallása.

3) A térdem nagyon fájt télen, a kezelések során teljesen meggyógyult, azóta is futok.

 

L. László
1. Feleségem jobb bokája fájt, már napok óta. Otthon volt már a Magnapress-M készülék, de nem nagy bizodalma volt hozzá, de a fájdalom legyőzte. Háromszori kezelés után a fájdalma megszűnt a bokájában.
Azóta egyéb fájdalmakra is szívesebben használja.

2. Munkatársamat másfél éve műtötték gerincsérvvel. Januárban többször panaszkodott, hogy fáj a háta és a lába is zsibbad. Többszöri rábeszélésre megmutattam neki, hogy hogy kezelje a műtét helyét. Így azután hétköznapokon, naponta 2-3-szor 8 9 alkalmazta a Magnapress-M-et. Kontrollvizsgálatokra egy hónap múlva ment. Addigra már nem fájt a dereka, egész nap tudott állni, és a közérzete is jobb lett. A varrat is belesimult a bőrébe, szemmel láthatóan szebb lett.

3. Ismerősünk gyerekének láza volt a hétvégén (38,2oC). A Magnapress-t az ujjvégeire helyeztük, és kb. 15 perc múlva 38 fok alá ment a láza, később megismételtük a kezelést. Nem kellett gyógyszert bevennie.

 

S. Gáspárné:
A Magnapress segítségével 2 kg-ot fogytam, a körtérfogatom az egész testemet érintve csökkent. A vizesedésem csökkent, aluszékonyabb lettem, allergiás panaszaim megszűntek, a hőhullámaim elmaradtak, a vérnyomásom rendeződött. A közérzetem pedig sokkal jobb lett.

 

V. K. Zsuzsanna
1) Télen, a tükörjégen elesve, tenyeremen háromszög alakú kb. 1 Ft-os nagyságú vérző seb keletkezett. Hazaérve, lemosás és fertőtlenítés után a Magnapress ? M-et a sebtől 1 cm-re tartva, 2 óránként kezeltem a területet 3-3 percig. 2 nap múlva már csak egy karcolásnyi seb látszott, 3. nap már el se hitték, hogy elestem.

2) Szobai rózsánk levelei elsárgultak, leszáradtak, kezdett teljesen tönkremenni. A száraz részek levágása után a csonkokat naponta Magnapress Lighttal 1-1 percig kezelve 3 nap múlva hajtani kezdett. Szép leveles lett, majd 1 hónap múlva virágot is hozott. Azóta is szép.

 

T. Istvánné
1995 óta mindenre allergiás vagyok. Számomra a tavasz kínszenvedés volt. 2005- ben jutottam hozzá a Magnapress  M készülékhez. Rögtön elkezdtem kezelni vele allergiám. Az orrdugulás, szemfolyás a tüneti kezeléssel abbamaradt, kiegészítésként a mellcsont aljától a nyaki gödörig húzogatva kezeltem az allergiát.
2006. március 31-én allergiatesztet csináltattam és kimutatta, hogy a poratkán kívül a fűre, virágporra, vadkenderre nem vagyok allergiás.

 

D. Pál
A nyakam kificamodott egy rossz mozdulattól, pont egy hosszabb utazás előtt. 220 km után már a legkisebb kanyar is iszonyú fájdalommal járt. Szerencsére nálam volt a Magnapress, mindkettővel kezeltem egyszerre a nyakizmomat, sikerült 15 perc kezelés alatt nyomtalanul elmulasztani a fájdalmat.

 

Sz. Jolán
A 19 éves fiam egész télen sapka nélkül, vizes- zselés hajjal járkált. Lázas lett és nagyon köhögött. Az orvos megállapította, hogy tüdőgyulladása van, antibiotikumot írt fel neki. Saját felelősségemre nem engedtem,
hogy beszedje a gyógyszereket. Elkezdtem kezelni a Magnapress M készülékkel a megadott pontkombináció alapján. 5 nap múlva kontrollra mentünk az orvoshoz, ő felírt újabb adag antibiotikumot, és beutalta a fiam tüdőszűrésre. Tovább kezeltem a Magnapress készülékkel. A kontroll után 7 nappal kaptunk időpontot a tüdőgondozóba.

A tüdőszűrés után a főorvos asszony csodálkozva közölte, hogy nem érti miért küldték ide a fiam, mert nem is volt tüdőgyulladása. Teljesen tiszta volt a tüdeje.

 

B. M. Leontin
Cicánk nagyon megfázott, tüsszögött. Kezeltük a Magnapress  M-mel. A kezelések alatt nyugodtan feküdt az ölünkben, alig akart leszállni. 1 nap után tünetmentessé vált.

 

L. K. Mária
65 éves hölgy rokonomat, protézis, csípő műtéte után többszöri fertőződés miatt újra és újra műtötték. Lábfejéből induló mozgáskorlátozottsága, ödémássága keserítette el. A hosszú fekvés miatt már felfekvései is voltak. Magnapress M készülékkel kezelve, már az első alkalom után lelappadt a lábfeje, a felfekvés
behegesedett. Fájdalmai gyorsan csökkentek. Azóta is folyamatosan használja a készüléket.

 

H. Andrásné
A férjem az éjféli órákban vitte le a kutyát sétálni. A ház ajtaja rácsapódott a kezére és középső ujjbegyét csontig bevágta. Mikor feljött még ömlött a vér belőle. Nyomókötést tettem rá és elővettem a Magnapress M készüléket. Csak reggel ment el a sebészetre, addig óránként kezelte Magna press-el. Az orvos reggel
hitetlenkedett, hogy ma éjjel történt az eset? Azt mondta, hogy most már nem kell összevarrni, éjjel még kellett volna és ő is csak átkötözte. A sérülés pár hét alatt hegmentesen gyógyult.

 

E. Sándor 55 éves.
2005 szeptemberében kezdtem használni a testsúlybeállító programot. Októberre csak 1 kg-ot fogytam, de a derekam 10 cm-rel, a csípőm 2 cm-rel, a hasam 7 cm-rel lett keskenyebb. Emellett az izületi és reumatikus panaszaim csökkentek, a vérnyomásom és a cukrom is normalizálódott.

 

R. Péterné 53 éves:
A testsúlybeállító programot már 1 hónapja használom. Ezen idő alatt 3 kg-ot fogytam, a derekam  7 cm-rel lett karcsúbb, a csípőm 4 cm-rel, míg a hasam 14cm-rel. Csodálatos!

 

D. Ibolya:
6-8 hét óta a súlyom 6 kg-mal lett  kevesebb, teherbíróbb, optimistább lettem. A derékbőségem 12 cm-rel csökkent, csípőm 6 cm-rel lett keskenyebb, a mellbőségem 7 cm-rel lett nagyobb. A hajam már nem hullik, gyorsabban nő, a körmöm nem törik, a szegycsontomon lévő csontkinövésem elmúlt. A bőröm sokkal
feszesebb lett, a barnás foltok eltűntek. Az életminőségem jelentősen javult.

 

K. I. Mária 62 éves:
Kezdem visszanyerni lánykori alakom. 2 hónap alatt 8 cm-rel csökkent a derékbőségem, a súlyom változatlan
maradt. A petefészek gyulladásom teljesen meggyógyult, az emésztésem rendeződött. Nagyon örülök a kedvező változásoknak.

 

L. Erika:
40 éves vagyok, jelenleg 2 hónapja használom a Magnapress-t. Összesen 6 kg-ot fogytam, 8 cm-rel lett kevesebb a derékbőségem. Az étvágyam nem igazán csökkent, viszont a bal lábamon lévő visszér visszahúzódott. Sokkal energikusabb lettem.

 

P. Mátyásné:
A Magnapress Slim segítségével 8 hét alatt 10 kg-ot fogytam. Energikusabb lettem, alvászavaraim megszűntek, allergiás panaszaim csökkentek.  A derékbőségem 8 cm-rel lett kisebb.

Mindezt 2 hónap alatt. Fantasztikus!