Itt a tavasz, a megújulás időszaka, és egy olyan méregtelenítő-testsúlybeállító programot ismertem meg, ami szerintem Önnek is nagyon tetszene.

 
Ez egy olyan kezelés, ami a mágnesterápia és az akupunktúra előnyeinek az egyesítésén alapul, otthon kényelmesen elvégezheti, és mindössze napi 3x3 percet vesz igénybe, 14 napon keresztül. Minden napon egy, valamely szervhez tartozó meridiánt (energiacsatornát) tisztítunk ki, és ezzel az egész szervezet föllélegzik, működése akadálytalanná válik. Ön is tudja, milyen sok méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe a tartósítószerekkel, ételszínezékekkel, rossz levegővel és más, a civilizációval együtt járó kényelemmel. Úgyhogy ennyi törődést igazán megérdemel a szervezetünk.
Aki biztosra akar menni, annak érdemes egyidejűleg megcsinálnia a tíznapos barna rizs kúrát is, és minden nap egy kis mozgással, friss levegőn való sétával kényeztetnie szervezetét. Ez egy teljes nagytakarítás.

Hogy egymást biztassuk és segítsük, indul egy klub, ahol elsajátíthatjuk ezt a méregtelenítő eljárást, megbeszélhetjük a tapasztalatokat, és ahol a kúrához szükséges Magnapress M készülék is bérelhető vagy megvásárolható. Ha a testsúlyával elégedetlen Ön, akkor érdemes megvenni, mert a méregtelenítés után egy testsúlybeállító akupunktúrás pontkombinációt is kapunk, amivel addig lehet folytatni a kezelést, amíg el nem éri az ideális súlyát. A kezelések sem fájdalommal, sem kellemetlenséggel nem járnak, és akkor csinálhatja, amikor van egy kis ideje közben akár tévézhet vagy beszélgethet is.

 

 

 

www.webtelefonkonyv.hu