Magnapress Light

 

Megégett? Beütötte? Fáj a feje? A kisbabája éjszakákon át ébren tartja a családot hasfájása miatt? Fáj a foga?
Itt a mentőöv!
Legyen Ön is egyike a több ezer elégedett Magnapress tulajdonosnak. Számtalan esetleírás és vélemény bizonyítja: érdemes kipróbálni a Magnapress család legkisebb tagját.

Kecses, formatervezett, nem nagyobb egy tollnál, így nyakba akasztható, könnyen elfér zsebben, táskában. Célszerű mindig magunknál tartani, hiszen hatásos segítőtárs fájdalom, kisebb baleset esetén. Nyugodtan hordhatja magánál a nagyobb gyermek is, hiszen önállóan tudja alkalmazni saját vagy társai sérülése esetén, fejfájásnál. Jó, ha kéznél van, amikor a gyermek elesik, megüti magát, hiszen a tapasztalatok szerint használatával gyorsabban eláll a vérzés, hamarabb gyógyul a seb, elmúlik a fájdalomérzet (sebre közvetlenül ne tegyük, hanem fölé tartsuk, és a kezelés előtt lássuk el a sebet!).

Ugyancsak hatásosnak bizonyult  megfázás, nátha esetén.
A mágnesesség pótlásával megszűnhet az orrdugulás, enyhülhet a kipirosodott orr kellemetlen érzése, a torok- és fejfájás.

 


Használata rendkívül egyszerű: a készüléket irányítsa a fájdalom jelentkezésének a helyére vagy mozgassa fölötte (például eldugult orr esetén a két orrlyuk és orrhát fölött) néhány percig, vagy amíg szükségét érzi.

       

További előnyei: gyermek és idős, beteg ember is alkalmazhatja önállóan, mindig magánál tarthatja, nyakban, zsebben vagy kistáskában is, mert kicsi és és esztétikus.

Figyelem! A készülék erős mágnest tartalmaz, a pacemaker (szívritmus szabályozó) működését megzavarhatja!
A készülék orvosi kezelést nem helyettesít, kérjük használat előtt olvassa el a tájékoztatót.

Hírlevél